اپلای کردن چیست | چگونه اپلای تحصیلی بگیریم؟

what-is-applying
آنچه در این مطلب خواهید آموخت

اپلای کردن؛ راهی برای تحصیل در خارج از کشور

اگر علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور باشید حتما این سوال برایتان شکل گرفته که اپلای کردن چیست ؟ قطعا می‌دانید که ادامه تحصیل در کشورهای دیگر می‌تواند درهای فرصت را به روی شما باز کند. می‌توانید درجات تحصیلی بالایی بدست آورید. با فرهنگ‌های جدید آشنا شوید. فرصت‌های شغلی بهتری داشته باشید. اگر شما هم به دنبال ادامه تحصیل در یکی از کشورهای خارجی هستید، حتما کلمه‌ی اپلای کردن به گوشتان خورده است. در این مقاله به شما خواهیم گفت که اپلای کردن چیست و برای اپلای کردن چه کارهایی باید انجام دهید. در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به تمامی سوالات شما درباره اپلای کردن پاسخ دهیم.

اپلای کردن چیست

 

اپلای کردن چیست؟

به مجموعه اقداماتی که برای درخواست پذیرش ادامه تحصیل در خارج از کشور انجام می‌شود، اپلای کردن می‌گویند. از جمله این اقدامات، ثبت درخواست به دانشگاه مورد نظر که معمولا به صورت آنلاین انجام می شود، ارسال مدارک و… است. در ادامه اقدامات و مراحل لازم برای اپلای کردن را به طور کامل توضیح می دهیم.

مراحل اپلای کردن چیست؟

مراحل اپلای کردن در دانشگاه‌ها و کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. اما اقدامات کلی در اپلای کردن وجود دارد که باید آنها را بدانید. همچنین با مراجعه به وب سایت دانشگاه مورد نظر و کسب اطلاع دقیق از شرایط آن، از روند دریافت پذیرش دانشگاه مورد نظر مطلع شوید. در زیر روند کلی اپلای کردن را توضیح می‌دهیم.

برنامه دقیق داشته باشید

در ابتدا باید با بررسی و تحقیق، بدانید در چه کشوری می‌خواهید ادامه تحصیل بدهید. همچنین رشته تحصیلی و مقطع مورد نظر را که می خواهید برای آن پذیرش بگیرید انتخاب کنید. فرصتهای شغلی را مد نظر داشته باشید. برنامه‌ای را انتخاب کنید که با اهداف شما هماهنگی داشته باشد. دانشگاهی را برای اپلای کردن انتخاب کنید که از نظر علمی رتبه بالایی داشته باشد. در رشته مورد نظر شما دارای شهرت خوبی باشد و معیارهای مورد نظر شما را دارا باشد. می‌توانید لیست دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم را ببینید.

اپلای کردن چیست

به مدارک مورد نیاز و ددلاین دانشگاه توجه کنید

در قدم اول برای اپلای کردن باید دستورالعملهای دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید. اطلاعات درستی از مدارک مورد نیاز آن بدست آورید. به ددلاین دانشگاه مورد نظر، توجه کنید. ددلاین، به آخرین مهلت اپلای کردن یا پذیرش و ثبت نام در دانشگاه گفته می‌شود. و هر دانشگاهی ددلاین برای مراحل اپلای تعیین می‌کند. که حتما باید در زمان تعیین شده اقدامات لازم را انجام بدهید.

نوشتن انگیزه نامه

برای اپلای کردن و تحصیل در کشور خارجی باید، یک انگیزه نامه بنویسید. انگیزه نامه باید توانایی‌های شما در عملکرد مناسب در دانشگاه مورد نظر را نشان دهد. و باید شامل ارزیابی مهارت‌های شما و همچنین دستاوردهای شما باشد. بنابراین، تمایل خود را به تحصیل در دانشگاه در یک انگیزه نامه، روشن و واضح بیان کنید. اگر می‌خواهید بدانید انگیزه نامه چیست و چگونه می‌توانید یک انگیزه نامه بنویسید کلیک کنید.

گرفتن توصیه نامه

برای گرفتن اپلای به یک یا چند توصیه نامه از معلمان و استادان خود نیاز دارید. از استادانی که رابطه خوبی با آنها دارید بخواهید که یک توصیه نامه متقاعدکننده برای شما بنویسند.

آماده شدن برای آزمون زبان

برای اپلای کردن در کشور خارجی به گذراندن آزمون زبان انگلیسی نیاز دارید. در زمان برنامه‌ریزی برای آماده کردن مدارک و تست زبان، زمان آماده شدن برای آزمون زبان انگلیسی را نیز در نظر بگیرید. با توجه به سطح زبان انگلیسی خود و نمره‌ای که دانشگاه برای تست در نظر می‌گیرد، زمان مناسبی را برای آماده شدن در نظر بگیرید. معمولا آزمون‌های آیلتس و تافل، که آزمون‌های معتبری هستند، مورد قبول دانشگاه‌ها هستند.

ترجمه مدارک برای اپلای کردن

یکی از مراحل گرفتن اپلای، ترجمه رسمی مدارک، از جمله آخرین مدرک تحصیلی و ریزنمرات است. که باید ترجمه دقیق از مدارک ارائه شود. برای دریافت خدمات ترجمه مدارک به صورت رسمی باید به دارالترجمه‌های معتبر شهرتان مراجعه کنید.

اپلای کردن چیست

ثبت درخواست اپلای به صورت آنلاین

بعد از آماده کردن مدارک مورد نیاز، نوبت به ثبت درخواست اپلای است. برای ثبت درخواست پذیرش، ممکن است هر دانشگاه یا کشوری رویه‌های متفاوتی داشته باشند. اما بیشتر دانشگاهها از پلتفرم آنلاین برای اپلای کردن و ارسال مدارک استفاده می‌کنند. در این مرحله باید وارد وب سایت دانشگاه مورد نظر بشوید و مراحل ثبت نام آنلاین و ارسال مدارک به صورت آنلاین را انجام بدهید.

ثبت نام برای آزمون ورودی

برخی کشورها مانند هند و برخی دانشگاههای خاص، مانند دانشگاههای پزشکی، آزمون ورودی دارند. در صورت داشتن آزمون ورودی، تاریخ و مکان آزمون را در نظر بگیرید. برنامه‌ریزی برای انجام سفر را داشته باشید. و آمادگی آزمون را در خود با نگاه به آزمونهای مشابه ایجاد کنید.

انجام مصاحبه

مرحله نهایی در اپلای کردن ممکن است انجام مصاحبه باشد. برخی از دانشگاهها مانند دانشگاه آکسفورد و برخی برنامه‌های خاص نخبگان، مصاحبه برگزار می‌کنند. تا برترین داوطلبان را انتخاب کنند. برای مصاحبه آماده باشید و اعتماد به نفس خود را در طول مصاحبه حفظ کنید.

برنامه ریزی برای دریافت ویزا

اگر اپلای شما مورد قبول واقع شود، وقتش رسیده است که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. مدت زمان دریافت ویزای تحصیلی می‌تواند بسته به قانونهای کشور مربوطه و تعداد درخواستها، طولانی و خسته‌کننده باشد. بنابراین سعی کنید در اسرع وقت برای دریافت ویزا اقدام کنید.

بعد از اینکه اطلاعات دقیقی از مدارک مورد نیاز بدست آوردید، چک لیستی از مدارک مورد نیاز خود تهیه کنید. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا معمولا، صورت حساب بانکی، فرم درخواست ویزا، رسید پرداخت درخواست و شهریه دانشگاه، پاسپورت، اطلاعات پزشکی و پیشینه هستند. برای آماده کردن به موقع مدارک و انجام مراحل دریافت ویزا برنامه‌ریزی کنید.

هزینه اپلای کردن

باید توجه داشته باشید که اپلای کردن در یک دانشگاه در کشور خارجی هزینه‌هایی دارد. هزینه اپلای کردن می‌تواند شامل هزینهی آزمون ورودی، ترجمه مدارک، انجام آزمون زبان انگلیسی، شهریه دانشگاه، و هزینه‌های درخواست ویزا باشد. می‌توانید با دریافت بورسیه تحصیلی یا فاند Fund هزینه‌های خود را کاهش بدهید. برای دریافت Fund، سابمیت مقاله ISI می‌تواند تاثیر داشته باشد. برای سابمیت مقاله در مجلات علمی معتبر می‌توانید از خدمات ترجمه مقاله وب سایت ترجمه بازار استفاده کنید.

اپلای کردن چیست

اپلای کردن ساده نیست!

در این مطلب آموختید که اپلای کردن چیست و با مراحل آن آشنا شدید. در نظر داشته باشید که روند اپلای کردن و گرفتن پذیرش، نیاز به تلاش و حوصله زیادی دارد. بنابراین با بررسی و تحقیق درست در وهله‌ی اول، آگاهی‌های خود را بالا ببرید. از مراحل و دستورالعمل‌های دانشگاه مورد نظر خود اطلاعات لازم را به دست آورید. با برنامه‌ریزی و انجام مراحل، گام به گام اقدام به اپلای کردن کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به ترجمه مقاله دارید؟

ترجمه به تمام زبان‌ها

021-28425017

ترجمه کتاب به صورت تخصصی