مشروطی در دانشگاه پیام نور | چطور در پیام نور مشروط نشویم؟

مشروطی-در-دانشگاه-پیام-نور
آنچه در این مطلب خواهید آموخت

مشروطی در دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام نور از جمله دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم است که مشروطی در آن شرایط خود را دارد. پیام نور از بهترین دانشگاه‌های نیمه دولتی ایران است. افرادی که علاقه‌مند به ادامه تحصیل هستند، می‌توانند این دانشگاه را انتخاب کنند. دانشگاه پیام نور دارای رشته‌های بدون آزمون و با آزمون زیادی است. جهت پذیرفته شدن در رشته‌های با آزمون باید از طریق سایت سنجش اقدام به ثبت نام نمایید تا بتوانید در آزمون آن شرکت کنید.

اگر خواهان تحصیل در یکی از دانشگاه‌های پیام نور هستید حتما می‌خواهید در خصوص این دانشگاه و برخی از قوانین آن اطلاعاتی داشته باشید. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در خصوص اینکه مشروطی در دانشگاه پیام نور چگونه است و چه مقرراتی دارد، صحبت کنیم؛ با ما همراه باشید.

مشروطی در دانشگاه پیام نور

شرایط مشروطی در دانشگاه

مشروطی در دانشگاه پیام نور به این صورت است که اگر معدل دانشجو در دوره کارشناسی ناپیوسته در دو ترم تحصیلی و در دوره کارشناسی پیوسته در 3 ترم تحصیلی کمتر از ۱۲ باشد، مشروط محسوب می‌گردد. لازم به ذکر است چنانچه تعداد واحدهای اصلی دانشجو جزو دروس جبرانی و کمتر از 8 واحد باشد و معدل کمتر از 14 کسب نماید، مشروط محسوب نخواهد شد.

دانشجو موظف است جهت بازگشت به تحصیل قبل از انتخاب واحد مجدد اقدامات لازم را انجام دهد. اگر دانشجو بدون توجه به این مسئله انتخاب واحد کند و شهریه پرداخت نماید، کلیه دروس اخذ شده حذف می‌گردد و شهریه بر نمی‌گردد و مسئولیت آن بر عهده دانشجو خواهد بود.

شرایط مشروطی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته

یک دانشجو باید حد نصاب معدل و نمره را کسب کند. در ایران پایین ترین حد معدل ۱۲ و پایین ترین حد نمره ۱۰ است. شرایط مشروطی در دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته به این صورت است که اگر دانشجو در درسی نمره زیر 10 بگیرد، باید مجدد در ترم بعدی درس را اخد کند و در صورت مشروطی نمی‌تواند در ترم بعد بیشتر از 14 واحد درس بردارد. دانشجو در صورتی مشروط می‌شود که معدل کمتر از 12 داشته باشد.

دانشجویانی که مشروط شده‌اند و مجاز به انتخاب 14 واحد هستند در صورتیکه تعداد واحد بیشتری اخذ نمایند باید تا پایان زمان حذف و اضافه نسبت به کاهش واحد‌های خود تا ۱۴ واحد درسی اقدام نمایند.

مشروطی در دانشگاه پیام نور

شرایط مشروطی در مقطع کارشناسی ارشد

مشروطی در دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی ارشد به صورت زیر است:

  • دانشجو باید در هر نیم سال تحصیلی حداقل معدل 14 را کسب نماید، در غیر اینصورت مشروط به حساب می‌آید.
  • مشروطی دانشجو در دو ترم متوالی باعث محروم شدن وی از تحصیل خواهد شد.
  • چنانچه دانشجو کمتر از 8 واحد درسی انتخاب کند، در این صورت این ترم به عنوان یک ترم کامل در سنوات تحصیلی وی حساب خواهد شد.

تعداد واحد‌های انتخابی در دانشگاه پیام نور

بیشترین تعداد واحدهای انتخابی برای دانشجویان 24 واحد است. البته این موضوع بستگی به معدل ترم قبل دانشجو دارد. اگر معدل بالای 17 باشد به راحتی می‌توانید 24 واحد اخذ کنید.

سقف مشروط شدن در دانشگاه پیام نور

طبق قانون دانشگاه پیام نور اگر تعداد مشروط شدن یک دانشجو چه بصورت متوالی و چه غیر متوالی زیاد باشد، دانشجو اخراج نخواهد شد و می‌تواند به تحصیل خود ادامه دهد. می‌توان گفت بطور کلی تعداد مشروطی در دانشگاه پیام نور هیچ گونه محدودیتی ایجاد نمی‌کند. اما با توجه به اینکه دانشجو پس از یک ترم مشروطی، در ترم بعدی تعداد واحد کمتری را می‌تواند اخذ نماید، مدت زمان تحصیل وی طولانی‌تر خواهد شد. در این صورت، امکان دارد فرد از جهت سنوات تحصیلی و گرفتن معافیت تحصیلی با مشکلاتی مواجه شود.

ارتباط بین مشروطی و دریافت وام از پیام نور

یکی از راه‌های تامین مالی بخشی از هزینه‌های تحصیل در دانشگاه پیام نور، دریافت وام دانشجویی است. این دانشگاه طیق شرایطی خاص به دانشجویان خود در مقاطع تحصیلی مختلف وام پرداخت می‌کند. جالب است بدانید که یکی از شروط اصلی دریافت این وام، عدم مشروطی طی دو ترم متوالی گذشته است. اگر نیاز به اطلاعات بیشتر دارید می‌توانید مطلب اخذ وام دانشجوی پیام نور را مطالعه کنید.

4.9/5 - (416 امتیاز)

۱۶ پاسخ

  1. سلام خسته نباشید من دانشجویی دانشگاه پیام نور هستم ترم چهار مشروط شدم معدلم شد ۱۱که ۱۴واخد بیشتر مجاز نبودم ترم پنجم نوشته مشروط و معدلم شده ۱۱وهشتاد ولی این ترم بیست واحد برداشتم بالا کارنامه تحصیلیم نوشته مشروطی متوالی و مشروطی خاص میشه راهنماییم کنید اگه مشروط شدم پس چرا تونستم بیست واحد بردارم

    1. در دوران پاندمی کرونا مواردی اینچنین مشاهده می‌شد اما دلیل این مورد را بهتر است از واحد آموزش پیگیری کنید.

  2. سلام
    شرایط مشروط شدن برای کارشناسی چطوریه؟ اخراج میشی؟(کلا مشروطی متوالی و یا غیر متوالی) شنیدم اگ ۳ ترم مشروط بشی اخراج میکنن

  3. سلام
    سنوات تحصیلی برای رشته حسابداری مقطع کارشناسی چقدره؟!!!!
    ترم دو هستم میخام تغییر رشته بدم روانشناسی بردارم میگن از بدو ورود به دانشگاه سنوات تحصیلی حساب میشه اگه تغییر رشته بدم سنوات کم بیارم امکان تمدیدش هست میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم.؟!!

    1. بهتر است در این مورد با واحد آموزش دانشگاه محل تحصیل تماس بگیرید

  4. سلام وقت بخیر یه سوال داشتم بعد اتمام دانشگاه ایا حذف یکی از نمرات زیر ۱۰ امکان داره؟

  5. سلام
    من دو ترم مرخصی گرفتم بعد بهم گفتم چون اگر دو ترم مرخصی گرفته باشی و حتی یک بار هم مشروط بشی اخراج میشی آیا درسته این
    با تشکر از شما

  6. سلام خسته نباشید.
    من یه سوالی داشتم، من ترم دوم دوتا درس رو رد شدم و معدلم یازده شده و جلوی ترم دوم زده مشروط، حالا برای اینکه باید جبرانی بخونم، فقط اون دوتا درس رد شده رو دوباره بخونم یا کل درس های ترم دوم رو؟
    چون مابقی درس های اون ترم رو قبول شدم…..

  7. سلام خسته نباشید..
    من یک درس رواین ترم نمره پایانترم ۵.۲۰ شدم و نمره‌ی میانترمی برام ثبت نشده بود
    الان نمره کل چجوری محاسبه میشه پاس میشم یا نه؟؟
    و آیا نمره در سایت رُند میشه یا همون نمره که گرفتیم دقیقا ثبت میشه؟

  8. چون نمره میانترم ندارید نمره پایانترم ضرب در ۵ میشه و نتیجه تقسیم بر ۳ میشه
    مثلا نمره شما میشه ۵×۵= ۲۵
    ۳÷۲۵= ۸

  9. سلام من این ترم مشروط شدم و مشروطی متوالی رو ۱ بار زده
    من ترم قبل مرخصی گرفته بودم
    الان باید ترم رو دوباره بخونم یا فقط درس هایی که افتادم؟
    چون تو ابتدای متن گفتین که باید شرایط مشروطی رو در نظر بگیرم

  10. ببخشید من درکل ۴درس دیگه دارم که کارشناسی بگیرم و اینکه یه چند سال هم بوده که دیگه دانشگاه نرفتم حالا که اقدام کردم این چهارتا درس بردارم گفتن باید نامه بزینم که شما به عنوان دانشجو اوکی بشه بعدش بتونی انتخاب واحد کنی ولی الان ۱۷روز که هیچ خبری نشده باید چکار کنم؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیاز به ترجمه مقاله دارید؟

ترجمه به تمام زبان‌ها

021-28425017

ترجمه کتاب به صورت تخصصی